måndag27 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Rekrytering

Greg Dingizian lämnar ordförandeposten i Doxa

Publicerad: 15 mars 2023, 13:41

Greg Dingizian.

Doxa meddelar att Greg Dingizian avböjer omval som styrelseordförande, men att han däremot är tillgänglig som ordinarie ledamot i styrelsen. Det framgår av ett pressmeddelande.

Ämnen i artikeln:

Greg DingizianDoxa

ND


Valberedningen har därför beslutat att föreslå att Per Ekelund ska väljas till ny styrelseordförande. Per Ekelund har varit styrelseledamot i Doxa sedan 2021.

I övrigt föreslår valberedningen i Doxa omval av styrelseledamöterna Greg Dingizian, Per Ekelund, Nina Ulvinen Nilsson och Jacob Karlsson samt nyval av Peter Strand och Lena Grimslätt. Christian Lindgren har avböjt omval.

Läs mer: Doxa: ”Vi kan agera opportunistiskt”

Peter Strand är grundare till Swedish Logistic Property (SLP) och vd där sedan år 2020. Han har tidigare varit vd för fastighetsbolagen Victoria Park, Annehem Fastigheter och Tribona. Peter Strand är styrelseledamot i Diös, Brainlit, Rikshem, Fridam, Fridam Fastigheter och Fridam Invest.

Lena Grimslätt är partner och senior projektledare på JLL Capital Markets. Hon har tidigare arbetat som affärsutvecklare på Platzer samt som senior fastighetsvärderare på SBAB. Lena Grimslätt är styrelseledamot i den ideella gymnastikföreningen ABGS.

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev