Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Göteborgsaktör vill växa – nyanställer trio

Publicerad: 12 oktober 2020, 09:50

Det Göteborgsbaserade fastighetsbolaget Grandab har siktet inställt på ytterligare tillväxt och har nyanställt tre personer.


Ämnen i artikeln:

GrandabGöteborg

Grandab Management är ett partnerägt företag som grundades 2013 och som gjort ett flertal fastighetsinvesteringar i västra Sverige sedan dess. Bolaget gjorde förra året en vinst efter finansinetto på 4,5 miljoner kronor och affäsidén är att identifiera och förvärva fastigheter och bolag med utvecklingspotential och genom aktiv förvaltning och strategisk utveckling skapa långsiktig värdetillväxt. 

Läs även: Grandab Fastigheter köper i Göteborg

Grandab är under ständig utveckling och expanderar nu verksamheten ytterligare genom nya fastighetsförvärv tillsammans med befintliga kunder. Det känns därför kul att hälsa nya medarbetare välkomna”, säger Per Liljenfeldt partner på Grandab, i ett pressmeddelande.

Läs även: Ny partner i Grandab

De nyanställda är:

Sebastian Engström, teknisk förvaltare, kommer närmast från en roll

som platschef på Tommy Byggare. 

Alexander Bollman, teknisk förvaltare, kommer närmast från en roll som teknisk förvaltare på Maersk. Alexander tillträder sin tjänst 1 december 2020.

Lukas Danielsson, kommersiell förvaltare, kommer närmast från en roll som förvaltare på Balder. Lukas tillträder sin tjänst under november 2020.

Andreas Jennische

Nyhetschef

andreas.jennische@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

GrandabGöteborg

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.