Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Göran Landgren ersätter Svante Hagman

Publicerad: 26 september 2017, 06:00

Göran Landgren.

Foto: NCC.

Göran Landgren blir tillförordnad affärsområdeschef för NCC Infrastructure. Han efterträder Svante Hagman, även ordförande i Sveriges Byggindustrier, som övergår till en annan roll i koncernen.


Ämnen i artikeln:

NCC

Göran Landgren blir tillförordnad affärsområdeschef för NCC Infrastructure. Han efterträder Svante Hagman, medlem i ledningsgruppen och även ordförande i Sveriges Byggindustrier, som övergår till en annan roll i koncernen.

Nyheten kommer i samband bolagets kvartalsrapport, där NCC bland annat återigen skrivit ned ett infrastrukturprojekt i Norge.

– Jag tvingas konstatera att vi har ytterligare en nedskrivning av ett infrastrukturprojekt i Norge. I tillägg har vi lägre omsättning i den danska och finska byggverksamheten i affärsområdet Building. Byggverksamheterna i Sverige, i såväl Building som Infrastructure, utvecklas väl och går enligt våra planer. Marknadsutsikterna på NCC:s marknader är goda och vi har en hög orderstock att upparbeta, säger Peter Wågström, VD och koncernchef NCC.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

NCC

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.