Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Goldmann ny hållbarhetschef på Sweco

Publicerad: 19 augusti 2019, 10:25

Mattias Goldmann tillträder som hållbarhetschef på Sweco.

Mattias Goldmann blir ny hållbarhetschef på Sweco. Han kommer närmast från tjänsten som vd på tankesmedjan Fores. Det framgår av ett pressmeddelande.


Ämnen i artikeln:

Sweco

Mattias Goldmann blir ny hållbarhetschef på Sweco. Han kommer närmast från tjänsten som vd på tankesmedjan Fores. Det framgår av ett pressmeddelande.

– Klimat- och hållbarhetsfrågorna har gått in i en ny fas där omställningen ska förverkligas. Swecos vilja att vara en del av lösningen har imponerat på mig och jag ser mycket fram emot den skillnad vi kan göra för att Sveriges klimatmål och de globala målen för hållbar utveckling uppfylls, säger Mattias Goldmann, tillträdande Chief Sustainability Officer på Sweco, i ett pressmeddelande.

Mattias har länge varit engagerad i hållbarhetsfrågor och har haft flertalet tjänster inom området. Han har bland annat tidigare arbetat som vd för organisationen 2050 med Hagainitiativet samt varit talesperson för Gröna Bilister. Inom sin nuvarande vd-roll på Fores driver han 2030-sekretariatet.

– Det ställs högre krav på oss alla att hitta större och snabbare klimatnytta för att ställa om till ett mer hållbart samhälle. I Mattias får vi en ny hållbarhetschef med gedigen erfarenhet av hållbarhetsområdet och jag ser fram emot att tillsammans arbeta vidare för att driva hållbarhetsfrågan framåt ytterligare, säger Ann-Louise Lökholm Klasson, vd på Sweco Sverige, i ett pressmeddelande.

Mattias tillträder sin nya tjänst den 1 oktober 2019.

Ajda Dzambic

Ämnen i artikeln:

Sweco

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News