Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Gleisner tar plats i Wihlborgs koncernledning

Publicerad: 31 augusti 2022, 06:34

”På Wihlborgs arbetar vi med ett affärsnära HR där vi rustar och utvecklar vår organisation hand i hand med verksamheten”, säger Tove Gleisner.

Wihlborgs HR-chef sedan 2020, Tove Gleisner, tar plats i bolagets koncernledning.


Ämnen i artikeln:

wihlborgsSvepet

HR-funktionen har även tidigare varit representerad i Wihlborgs koncernledning genom Anna Nambord, då chef för Hållbara affärer och numera affärsutvecklare och expert inom arbetsplatsrådgivning.  

Tove Gleisner har långvarig erfarenhet från rekryterings- och bemanningsbranschen där hon arbetat inom HR och i olika chefsroller.

– Medarbetarna är vår allra viktigaste resurs för att kunna bedriva en aktiv förvaltning och utveckling, och vi värderar vår starka företagskultur högt, kommenterar Ulrika Hallengren, vd på Wihlborgs, och fortsätter. 

– Vår omvärld är i ständig förändring därmed behöver även vi utvecklas och anpassa oss till nya krav och behov. Här är utbildning, rekrytering och lyhördhet för människor avgörande kompetenser. 

Tove Gleisner i en kommentar: 

- På Wihlborgs arbetar vi med ett affärsnära HR där vi rustar och utvecklar vår organisation hand i hand med verksamheten. Det arbetssättet kommer vi att hålla fast vid och utveckla vidare. Med min bakgrund från bemannings- och rekryteringsbranschen har jag erfarenhet av många olika kunder och branscher med höga krav på anpassning och utveckling, en erfarenhet som jag ser fram emot att bidra med i våra strategiska beslut. 

Redaktionen

redaktionen@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

wihlborgsSvepet

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.