onsdag8 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Rekrytering

Gladsheim rekryterar chefsduo inom transaktion och hållbarhet

Publicerad: 6 december 2022, 07:43

Hanna Keberku och Christer Fors har bägge rekryterats till Gladsheim Fastigheter.

Foto: Pressfoto

Gladsheim har rekryterat Hanna Keberku som ny transaktionschef och Christer Fors som ny hållbarhetschef. Det skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Ämnen i artikeln:

SvepetGladsheim Fastigheter

Mårten Arvidsson

marten.arvidsson@bonniernews.se


Gladsheim har alltså gjort två nya chefsrekryteringar.

Hanna Keberku, fastighetsekonom som senast kommer från Birger Bostad, blir ny transaktionschef och tar även plats i ledningsgruppen.

– Gladsheim har en tydlig expansionsplan och beståndet växer kontinuerligt genom förvärv. Hanna blir en nyckelspelare i det framtida förvärvsarbetet i sin roll som transaktionschef. Med hennes tidigare erfarenheter och kunskap kommer Hanna starkt bidra till Gladsheims fortsatta expansion, säger vd David Dahlgren i en kommentar.

Läs mer: SBB bekräftar: Företrädelsevis tidigare Amasten-fastigheter i avknoppningen

Christer Fors, som kommer från rollen som fastighetschef för region Mitt inom Amasten, blir ny hållbarhetschef på Gladsheim.

– Gladsheims hållbarhetsarbete är ett område som kommer spela en allt större roll i allt vårt arbete framöver. I takt med att beståndet nu växer blir det också viktigt för oss att ta in en hållbarhetschef med övergripande ansvar för hela verksamhetens hållbarhetsarbete. Christer Fors och jag har arbetat tillsammans tidigare och han har även varit fastighetschef där han förvaltat ett av Gladsheims nyligen förvärvade bestånd, fortsätter David Dahlgren.

Gladsheim Fastigheter har även som nya förvaltare i region Mälardalen rekryterat Karl-Gunnar Eriksson, som började hos Gladsheim i slutet av september, och Ida Munter Alneskog, som börjar på Gladsheim i början av december.

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev