söndag28 maj

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Rekrytering

Går från Sandvik till chefsposition på WSP:s nya affärsområde

Publicerad: 8 maj 2023, 08:29

Sina Vosough är ny chef för Strategic Advisory på WSP.

Foto: Pressfoto

Sina Vosough blir chef när WSP slår ihop två affärsområden till ett, Strategic Advisory. Han kommer senast från Sandvik-koncernen.

Ämnen i artikeln:

SvepetWSP

Mårten Arvidsson

marten.arvidsson@bonniernews.se


Konsultbyrån WSP slår ihop affärsområdena Advisory och Digital Solutions till det nya Strategic Advisory. Syftet är enligt ett pressmeddelande att förbättra erbjudandet till kunder i takt med att digitala lösningar blir en allt viktigare del av företagets strategiska rådgivningstjänster.

Nu har WSP rekryterat en chef för detta nya affärsområde: Sina Vosough kommer senast från rollen som teknisk chef på Seco Tools, en del av Sandvik-koncernen. Han tillträder den 1 juli 2023.

Läs också: Här är morgondagens talanger i fastighetsbranschen – hela listan 2022

Som chef för Strategic Advisory kommer Sina Vosough att ansvara för bland annat områdena samhällsutveckling, stadsutveckling, transportsystem, rail advisory och digital solutions och även ingå i bolagets ledningsgrupp.

– Det gläder mig att välkomna Sina till oss på WSP samtidigt som vi gör oss redo att ta ett stort kliv framåt i vårt digitala erbjudande. Med Sinas breda tekniska bakgrund, stadiga kommersiella driv och erfarenheter från stora svenska industriaktörer kommer han kunna bidra med viktiga kunskaper och insikter, såväl till våra kunder som oss internt. Med den här rekryteringen stärker vi vår tillväxtresa framåt, kommenterar Anna-Lena Öberg Högsta, vd för WSP Sverige.

Läs också: Borlänge laddar för bostäder och batterier

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev