Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Går från Peab till SSSB

Publicerad: 19 februari 2020, 09:59

I maj blir Malin Söderman ny projekt- och teknikchef hos Stockholms studentbostäder.

Foto: Stockholms studentbostäder

Malin Söderman blir ny chef för avdelningen projekt och teknik hos Stockholms studentbostäder. Hon kommer närmast från tjänsten som distriktschef på Peab bostad.


Ämnen i artikeln:

Stockholms studentbostäder

Som projekt- och teknikchef hos Stockholms studentbostäder kommer Malin Söderman att vara ansvarig över både nyproduktion och förädling av Stockholms studentbostäders befintliga bestånd.

– Malin har stor erfarenhet av både projekt, teknik och entreprenader. Att hon också har erfarenhet inom förvaltning tycker vi är väldigt positivt. Malin kommer vara en viktig kugge i hur, var och vad vi bygger när vi nu arbetar för att utöka vårt bestånd och hon kommer också arbeta med den spännande utmaningen att förädla vårt befintliga bestånd, säger Ingrid Gyllfors, vd på Stockholms studentbostäder, i ett pressmeddelande.

Malin Söderman har en bakgrund som bland annat innefattar rollen som förvaltningschef i Sigtuna kommun och regionchef på Rikshem.

Anders Siljevall

Reporter

anders.siljevall@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

Stockholms studentbostäder

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.