söndag4 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Rekrytering

Går från Humlegården – ska komplettera Fabeges nya chefsduo

Publicerad: 27 oktober 2022, 10:56

Sofia Ranji, Johanna Andersson och Lennart Öberg ska leda uthyrningsarbetet på Fabege. Foto: Fabege

Fabeges uthyrning kommer framöver att ledas av Johanna Andersson och Sofia Ranji. Andersson ansvarar för uthyrning i Fabeges befintliga fastighetsbestånd om 1,3 miljoner kvadratmeter. Ranji ansvarar för uthyrning av Fabeges kommande projekt och kommersiella byggrätter om 750 000 kvadratmeter.

Ämnen i artikeln:

SvepetFabege Fastigheter

R


Både Sofia Ranji och Johanna Andersson har tillträtt sina nya roller. De rapporterar direkt till affärsutvecklingschef Johan Zachrisson.

Samtidigt kommer Lennart Öberg in i rollen som uthyrare projekt. Öberg har över 20 års erfarenhet inom uthyrning och kommer närmast från Humlegården.

Läs mer: Bildextra: På besök hos Fabege – gammalt tryckeri blev modernt huvudkontor

Lennart Öberg har dessförinnan haft roller inom uthyrning på Atrium Ljungberg, DTZ Sweden AB, Fastighetsplanering AB och CBRE. Han börjar på Fabege i januari 2023.

Johan Zachrisson, affärsutvecklingschef på Fabege om chefsduon.

– Det är ett styrkebesked att vi kan tillsätta viktiga nyckelpositioner med interna talanger. Både Sofia och Johanna har mångårig erfarenhet av uthyrning. De kan vårt fastighetsbestånd och är väl etablerade i marknaden. De är dessutom naturliga ambassadörer för Fabeges affärsidé och företagskultur.

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev