Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Går från Göteborgs stad till Svefa

Publicerad: 2 november 2020, 06:59

Jörgen Hermansson byter jobb.

Foto: Svefa

Jörgen Hermansson har de senaste åren jobbat inom Göteborgs stad där han varit övergripande planeringsledare för Älvstaden. Nu blir han i stället affärschef på Svefa.


Ämnen i artikeln:

SvefaÄlvstadenGöteborg

Svefa skriver i ett pressmeddelande om rekryteringen att Jörgen Hermansson ska jobba som ny affärschef för samhällsbyggnad och fastighetsutveckling i Göteborg.

Läs även: Gustav Källén om nya jobbet efter Svefa: ”Spännande att jobba med sådan bredd”

Jörgen Hermansson kommer närmast från en tjänst på stadsledningskontoret i Göteborg där han varit övergripande planeringsledare för projektet Älvstaden. Jörgen Hermansson har mer än 20 års branscherfarenhet varav tio år som mark- och exploateringschef samt samhällbyggnadschef i Partille kommun. Han har även erfarenhet från den privata sidan med en bakgrund som fastighetsutvecklare på KF Fastigheter och NCC.

”Vi är väldigt glada att Jörgen Hermansson med sin gedigna bakgrund och erfarenhet har valt att komma till oss. Svefa upplever en stark efterfrågan efter rådgivning avseende stadsbyggnadsfrågor både kopplat till projekt och generellt. Jörgen kommer, med sin kompetens och förståelse för kommunala organisationers samspel med den privata marknaden, att kunna bidra med rådgivning inom ett brett område kopplat till stadsbyggnad och fastighetsutveckling”, säger Helena Dalhamn, affärsområdeschef samhällsbyggnad och fastighetsutveckling på Svefa. 

Läs även: Svefas höstrapport: Kontor i B-lägen pekas ut som förlorare

Jörgen Hermansson tillträder sin nya tjänst den 18 januari 2021.

Andreas Jennische

Nyhetschef

andreas.jennische@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

SvefaÄlvstadenGöteborg

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.