Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag17.04.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Rekrytering

Går från Catella till Cushman & Wakefield

Publicerad: 8 September 2014, 07:25

Cushman & Wakefield har rekryterat sju partners från Catella Corporate Finance för att stärka sin närvaro i Sverige och Norden. Anders Nordvall har utsetts till vd för Cushman Wakefield i Sverige.


Ämnen i artikeln:

CatellaCushman & Wakefield

Cushman & Wakefield har rekryterat sju partners från Catella Corporate Finance för att stärka sin närvaro i Sverige och Norden.

Nya partners blir Anders Nordvall, Thomas Persson, Niklas Zuckerman, Per Hagman, Daniel Anderbring, Ola Jacobsson och Erik Dansbo. Anders Nordvall har utsetts till vd för Cushman Wakefield i Sverige. Nuvarande Sverigechefen Magnus Lange kvarstår på sin position året ut.

Företagets nya svenska partners kommer att utgöra en integrerad del av Cushman & Wakefields globala investeringsteam. Teamet kommer även att arbeta tillsammans med Cushman & Wakefields ansvarige för Capital markets inom EMEA, Jan-Willem Bastijn samt Koen Nevens, som är ordförande för Benelux och Sverige.

– Momentum fortsätter att stärkas i takt med att förtroendet bland investerare återvänder till europeiska och globala marknader och då blir strategiskt belägna städer allt viktigare för att attrahera kapital till Europa. Nyrekryteringarna kommer att väsentligen stärka vårt transaktions- och kapitalmarknadserbjudande i Sverige och därmed kan vi bli en betydande spelare inom fastighetsrådgivning. Rekryteringarna utgör också en fantastisk plattform för oss för att bygga vidare på vår svenska och nordiska verksamhet, säger Cushman & Wakefields vd Carlo Barel di Sant’Albano, i ett pressmeddelande.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Cushman & Wakefield

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.