Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

lördag08.05.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Rekrytering

FU anställer projektledare

Publicerad: 2 november 2012, 09:45

Memo Hussein kommer närmast från Botkyrkabyggen och har av Fastighetsbranschens Utbildningsnämnd anställts som projektledare fram till sommaren 2013 med fokus på gymnasieskolan och VF-programmet.


Ämnen i artikeln:

Fastighetsbranschens Utbildningsnämnd

Höstterminen år 2011 startade för första gången det nya VVS- och Fastighetsprogrammet (VF-programmet), ett nationellt treårigt program med fyra inriktningar varav en är Fastighet. På fastighetsinriktningen finns tre utgångar – Fastighetsskötare, Fastighetstekniker och Fastighetsvärd. Inriktningen väljs i årskurs 2.

Memo Hussein, tidigare SABO-trainee, kommer närmast från Botkyrkabyggen där han arbetade som marknadskoordinator, har anställts som projektledare fram till sommaren 2013 med fokus på gymnasieskolan och VF-programmet. Memo Hussein kommer att arbeta med kommunikation och marknadsföring mot elever som går årskurs 8-9 och som står inför gymnasievalet. Han kommer även att jobba mot gymnasieelever som idag går VF-programmet årskurs 1 och elever som går inriktningen fastighet årskurs 2.

– Mitt jobb kommer att handla om att skapa ett stabilt nätverk mellan fastighetsbolagen och skolorna i Sverige. Vi måste jobba mot de elever som står inför gymnasievalet och visa på att fastighetsbranschen är ett alternativ, säger Memo Hussein.
Redaktionen

Källa: Pressmeddelande FU

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.