Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Franzén lämnar Platzer - återvänder till Catena

Publicerad: 31 mars 2022, 08:08

Foto: Marie Ullnert

Johan Franzén lämnar rollen som affärsområdeschef på Platzer Fastigheter, för att i stället gå tillbaka till Catena.


Ämnen i artikeln:

Platzer FastigheterCatena Fastigheter

Johan Franzén har valt att sluta hos Platzer efter två år på posten som affärsområdeschef för industri/logistik och avgår den 1 augusti 2022. 

– När Johan nu väljer att gå vidare kommer vi att sakna honom både som person med sin positiva framtoning och som mycket uppskattad kollega. Jag önskar honom stort lycka till i den för honom nya rollen på Catena och ser fram emot att framåt mötas som konkurrenter och kollegor i branschen, säger P-G Persson, vd på Platzer, i bolagets pressmeddelande.

Läs även: ”2030 ska vi spegla mångfalden i samhället” - Så jobbar JM för att hitta nya medarbetare

Johan har tidigare arbetat som chef för regionerna Göteborg och Jönköping på Catena, och återvänder nu till bolaget i rollen som affärs- och fastighetschef. Han kommer också att ta plats i ledningsgruppen. 

Till Catenas ledningsgrupp ansluter dessutom Annie Nyblom, bolagets kommunikations- och marknadschef. 

– Med denna förändring känns Catenas ledningsgrupp komplett. Tillskottet av Annie och Johan bidrar till en dynamik i ledningen som kommer att vara värdefull för Catenas fortsatta utveckling, säger Catenas vd Jörgen Eriksson i en kommentar.

Platzer startar nu rekryteringen efter en ersättare.

Ajda Dzambic

Reporter

ajda.dzambic@fastighetsnytt.se

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.