Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Francke slutar som vd på Tyréns

Publicerad: 24 januari 2017, 07:28

Ulrika Francke.

Foto: Tyréns.

Ulrika Francke kliver av rollen som vd för Tyréns efter tio år. Hon kommer istället att inta en rådgivande roll i bolaget. Rekrytering av ny vd har påbörjats.


Ämnen i artikeln:

TyrénsUlrika Francke

Under Franckes tid på samhällsbyggnadsbolaget har antalet anställda ökat från 550 till 1 900. Förra året omsatte bolaget 2 miljarder kronor.

– Jag har varit vd för Tyréns i 10 år och vi har haft en fantastisk utveckling. Jag är oerhört nöjd över allt vi åstadkommit tillsammans i Tyréns, och också lite stolt men nu är det dags för någon annan att fortsätta utvecklingen av bolaget, säger Ulrika Francke.

– Det är givetvis väldigt tråkigt att Ulrika valt att sluta som vd men vi respekterar naturligtvis hennes beslut. Genom en rådgivande roll i Tyréns fortsätter hon att bidra till bolaget genom sitt kunnande inom samhällsbyggnadssektorn. Det är vi mycket glada för, säger Håkan Larsson, styrelseordförande.

Hon fortsätter som vd fram till dess att en ny vd är på plats.

Maria Nordlander

Ämnen i artikeln:

TyrénsUlrika Francke

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.