Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Från Volvo till Castellum

Publicerad: 25 februari 2020, 10:32

Helena Dino är Castellums nya HR-direktör.

Foto: Castellum

Helena Dino tillträder som ny HR-direktör på Castellum 1 maj. Hon har sedan tidigare lång erfarenhet från olika chefsbefattningar på Volvo Cars och Volvo Ocean Race.


Ämnen i artikeln:

Castellum

Helena Dino kommer senast från en roll som Senior Director People Experience på Volvo Cars.

 – Jag ser fram emot att bli en del av Castellum och bolagets ambitiösa planer för framtiden. Med min erfarenhet av ledarskapsutveckling och medarbetarskap hoppas jag kunna bidra till att stärka Castellums attraktionskraft som arbetsgivare i en allt hårdare konkurrens, säger Helena Dino i ett pressmeddelande.

Som HR-direktör inom Castellum kommer Helena Dino att vara övergripande ansvarig för koncernens Human Resources. Hon ingår i koncernens ledningsgrupp och rapporterar till verkställande direktör Henrik Saxborn.

– Vi välkomnar att Helena genom sin breda erfarenhet kommer att fortsätta utvecklingen av vår kultur, vår ledarfilosofi och investera i den viktigaste resurs vi har, våra medarbetare”, säger Henrik Saxborn, vd för Castellum.

Anders Siljevall

Reporter

anders.siljevall@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

Castellum

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.