Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Från Areim till Australien

Publicerad: 13 november 2012, 16:21

Jonathan Hannam

Jonathan Hannam lämnar Areim för att börja på det australiska fastighetsbolaget Mirvac Group i en nystartad roll som Group Executive, Capital.


Ämnen i artikeln:

AreimMirvac

Jonathan Hannam lämnar Areim för att börja på det australiska fastighetsbolaget Mirvac Group i en nystartad roll som Group Executive, Capital, där han börjar i januari 2013.

Jonathan Hannam kommer att ansvara för att utveckla och bredda nätverket och därigenom öka tillgången till kapital för Mirvac som är ute efter att expandera verksamheten. Mirvac är listat på Australian Securities Exchange, med ett marknadsvärde på drygt 32 miljarder kronor. De största investeringskategorierna är kontor (57,6 procent) och handel (27,2 procent).

Tidigare erfarenheter inkluderar Abu Dhabi Investment Authority (ADIA), ING Real Estate i Singapore som MD för South East Asia och dessförinnan på Savills som MD i Singapore, Manila och Peking. Men närmast kommer Jonathan Hannam från Areim där han bland annat ansvarat för att resa internationellt kapital, Areim Fund II hade sin första stängning i september 2012 med investerare som GIC, APG och AP4. Trots att han själv är född i Australien har han aldrig arbetat med fastigheter i hemlandet.

– Det är med blandade känslor som jag lämnar Areim och Sverige. Det har varit en fantastisk upplevelse att få jobba med teamet på Areim och att ha fått igång Fund II. Men möjligheten att få återvända till Australien i kombination med rollen på Mirvac var väldigt lockande, säger Jonathan Hannam.

Mattias Fröjd

Ämnen i artikeln:

AreimMirvac

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.