Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

söndag09.05.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Rekrytering

Fortifikationsverket rekryterar ny fastighetsdirektör

Publicerad: 6 maj 2015, 13:15

Lars Nylund

Myndigheten som förvaltar försvarsfastigheter har rekryterat Lars Nylund från Nacka kommun som ny fastighetsdirektör. Han blir även medlem i ledningsgruppen.


Ämnen i artikeln:

Fortifikationsverket

Lars Nylund har de senaste två åren varit fastighetsutvecklingschef på Nacka Kommun och tidigare arbetat bland annat som affärsutvecklingschef på Jernhusen och som egen samt anställd konsult inom centrumutveckling.

Fortifikationsverket förvaltar ett fastighetsbestånd med en investeringsvolym på cirka 1 miljard per år och en total area på drygt 3 miljoner kvadratmeter. I beståndet ingår kontors- och utbildningslokaler, flygplatser, hamnar och förråd samt övnings- och skjutfält. Därtill är en del av beståndet hemliga försvarsanläggningar.

– Lars erfarenheter från processorienterad förvaltning och utveckling av publika fastigheter kommer att starkt bidra till Fortifikationsverkets organisation och vår ledningsgrupp. Vi är mycket nöjda med rekryteringen av Lars. Hans bakgrund, driv och kommunikativa ledarskap passar oss utmärkt i vår nya organisation som vi sjösatt efter regeringens beslut att Fortifikationsverket ska vara kvar som myndighet. Fortifikationsverket är nu inne i ett starkt utvecklingsskede för att bygga en modern organisation för att förvalta ett strategiskt viktigt fastighetsbestånd, säger Urban Karlström, generaldirektör för Fortifikationsverket.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Fortifikationsverket

Ämnen i artikeln:

Fortifikationsverket

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.