torsdag1 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Rekrytering

Före detta Fabege-topp ansluter till Strategisk Arkitektur

Publicerad: 18 april 2023, 06:46

Elisabet Olin.

Foto: Jeanette Hägglund

Elisabet Olin har rekryterats som strategisk rådgivare till styrelsen i Strategisk Arkitektur. Det framgår av ett pressmeddelande.

Ämnen i artikeln:

SvepetStrategisk Arkitektur

Mårten Arvidsson

marten.arvidsson@bonniernews.se


För närvarande arbetar Elisabet Olin som senior hållbarhetskonsult på Sthlm kommunikation & IR. Men tidigare var hon kommunikationschef på Fabege. Nu kan hon lägga till ytterligare ett uppdrag på sin meritlista.

Som strategisk rådgivare till företagsstyrelsen inom Strategisk Arkitektur kommer hennes kunskaper inom hållbarhetsområdet i kombination med erfarenheterna från fastighetsbranschen att komma väl till pass, tror arkitektföretaget.

Läs också: Dokument: Arkens resa in i framtiden – när Postnord lämnar: "Häftigaste jag gjort"

Inte minst kopplat till EU:s gröna giv inom vilken organisationen hoppas bli världens första klimatneutrala kontinent 2050, något som väntas ställa höga krav på innovativa lösningar och affärsmodeller.

– Vi är glada och stolta att ha Elisabet Olin som vår styrelses strategiska rådgivare. Elisabets kompetens inom hållbarhet och cirkularitet i kombination med gedigna insikter kring lagkrav och ramverk ger oss en unik chans att fördjupa kvaliteten i vårt kunderbjudande, säger Henrik Steinbrecher, styrelseordförande för Strategisk Arkitektur, i en kommentar.

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev