lördag4 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Rekrytering

Förändringar på Fasticon i väst

Publicerad: 17 juni 2016, 06:17

Ulf Neuhaus. Foto: Fasticon.

Tom Hansson, regionchef för Fasticon Väst, blir Senior Advisor på bolaget. I och med det tar Ulf Neuhaus, i dag seniorkonsult, över i en tillförordnad roll.

Ämnen i artikeln:

Fasticon

Tom Hansson, regionchef för Fasticon Väst, blir Senior Advisor på bolaget. I och med det tar Ulf Neuhaus, i dag seniorkonsult, över i en tillförordnad roll.

Ulf Neuhaus är idag seniorkonsult på Fasticon region Syd, med ansvar för kontoret i Växjö, en roll han även fortsättningsvis kommer att inneha.

– Med denna lösning skapar vi förutsättningar för att ytterligare förstärka samarbetet mellan regionerna för ett effektivare resursutnyttjande. Det blir en intressant utmaning att driva och vidareutveckla Fasticons engagemang i region Väst samtidigt som jag arbetar vidare med mina uppdrag i region Syd, säger Ulf Neuhaus.

Tom Hansson kommer fortsättningsvis på konsultbasis att vara engagerad i marknadsföringen av Fasticons tjänster och i genomförandet av kunduppdrag i regionen.

– När jag sålde konsultföretaget Tom Hansson AB till Fasticon var vi överens om att jag skulle vara kvar som regionchef i minst tre år. Den tiden har nu passerat och jag har då valt att lämna min anställning och regionchefskapet hos Fasticon för att i en friare roll fortsätta att bidra till Fasticons utveckling, säger han.

Redaktionen

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev