Onsdag25.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Rekrytering

Förändringar hos Bjerking

Publicerad: 2 September 2014, 05:42

Ny affärsområdeschef i Stockholm blir Rickard Lundberg som från 1 september tar över efter Tomas Engelbertsson.


Ämnen i artikeln:

Bjerking

Bjerking har 90 medarbetare i Stockholm och inom fyra år räknar konsultföretaget med att ha fördubblat verksamheten och personalstyrkan. Rekryteringsarbetet pågår för fullt och från 1 november utökas även kontorsytan på Hornsgatan.

Två förändringar i organisationen sker redan nu. Ny affärsområdeschef i Stockholm blir Rickard Lundberg som från 1 september tar över efter Tomas Engelbertsson. Rickard kommer från de egna leden och en tjänst som avdelningschef på Konstruktion. Tomas Engelbertsson fortsätter i rollen som vice vd i företaget och renodlar uppgifterna till att arbeta med affärsutveckling.

– Det händer väldigt mycket på Stockholmsmarknaden och det krävs mer av marknadsbearbetning för att vara med och konkurrera om de stora uppdragen. Genom förändringen kan vi nu lägga ännu mer kraft på att utveckla både relationer och samarbetsformer med våra kunder och samtidigt utveckla vårt tjänsteerbjudande, säger Tomas Engelbertsson.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Bjerking

Ämnen i artikeln:

Bjerking

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.