söndag5 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Rekrytering

Folkhem rekryterar två

Publicerad: 8 oktober 2021, 13:00

Felix Antman Debels och Åsa Björnsdotter Olsson Foto: Folkhem

Folkhem stärker sitt team med två nya medarbetare, Åsa Björnsdotter Olsson och Felix Antman Debels.

Ämnen i artikeln:

Folkhem

Ajda Dzambic

ajda.dzambic@fastighetsnytt.se


Bostadsbolaget växlar upp sin verksamhet och rekryterar i samma veva två nyckelmedarbetare. Åsa Björnsdotter Olsson blir ny projektutvecklare och Felix Antman Debels plockas in som affärsutvecklare. 

Folkhem ligger bakom bland annat Cederhusen, Stockholms första bostadskvarter som byggs helt i trä.  

– Genom Cederhusen har vi visat att vi menar allvar med satsningen på klimatsmart byggande i kombination med en tydlig arkitektonisk ambition. Dessa nyckelrekryteringar är viktiga för att vi ska kunna fortsätta utveckla världens största samlade trähusportfölj och stärka trähusbyggandet i stor skala för framtiden, säger Anna Ervast Öberg, Affärs- och Projektutvecklingschef Folkhem, i bolagets pressmeddelande. 

Läs även: Bildextra: Så blir Sveriges första penthouse i trä

Åsa Björnsdotter Olsson kommer närmast från rollen som projektutvecklare på Obos Sverige och har tidigare arbetat på bland annat Aros Bostad. 

– Steget till Folkhem är väldigt spännande. Att kunna bidra med min erfarenhet av utveckling av flerbostadshus och få vara med på resan att utveckla nya hållbara bostäder känns oerhört inspirerande, säger Åsa i pressmeddelandet.

Felix Antman Debels kommer senast från Stockholm Urban Advisors där han arbetat med strategisk kommunikation och affärsutveckling för bygg- och fastighetsbolag. Dessförinnan arbetade han som borgarrådssekreterare i Stockholms stad med ansvar för stadsbyggnadsnämnden.

- Klimatfrågan är vår tids ödesfråga. Folkhem med sitt tydliga ställningstagande att enbart bygga i trä har visat att man ligger i framkant vad gäller hållbart byggande i komplexa miljöer. Dessutom med höga arkitektoniska ambitioner. Det känns därför oerhört kul och viktigt att bidra till att vi kan fortsätta skapa Sveriges hållbaraste bostadsprojekt, säger Felix i pressmeddelandet.

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev