Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

torsdag13.05.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Rekrytering

Flera nyanställningar för Stendörren

Publicerad: 22 maj 2015, 05:57

Stendörren har rekryterat flera personer, och beslutat att undersöka möjligheten för notering på Nasdaq Stockholms huvudlista.


Ämnen i artikeln:

Stendörren Fastigheter

Ny uthyrningschef är Maria Maslik, närmast från Savills där hon arbetat med uthyrningsfrågor. Hon kommer även att ingå i bolagets ledningsgrupp.

Även förvaltningsorganisationen förstärks med Mats Gunnarsson, närmast från Sofieberg och Erik Grass, närmast från Profi Fastigheter. Utöver detta pågår också en rekryteringsprocess för en ekonomichef.

– Att vi nyanställer och bygger en stark förvaltningsorganisation är nödvändigt med tanke på den expansion vi haft men även strategiskt för vår framtida expansion, säger Stendörren Fastigheters VD Fredrik Brodin.

För att möjliggöra utgivande av preferensaktier på marknadsmässiga villkor kommer man även att behöva göra vissa justeringar i bolagsordningen. Därför kommer man inom kort att kalla till en extra bolagsstämma.

Styrelsen har alltså även beslutat att undersöka möjligheterna för en notering av bolagets B-aktie på Nasdaq Stockholms huvudlista, som idag finns på First North. Man beräknar att en notering på huvudlistan kan vara genomförd under 2016.

– Att noteras på börsens huvudlista innebär möjligheten för Stendörren Fastigheter att få en bredare ägarkrets och därmed skapa ännu bättre förutsättningar för bolagets fortsatta tillväxt” säger Stendörrens CFO Magnus Sundell.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Stendörren

Ämnen i artikeln:

Stendörren Fastigheter

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.