Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Fem personer lämnar Catella

Publicerad: 27 augusti 2014, 11:18

Fem personer lämnar Catella, däribland chefen för den svenska Fastighetsrådgivningen.


Ämnen i artikeln:

CatellaJohan Ericsson

Fem personer lämnar Catella, däribland chefen för den svenska Fastighetsrådgivningen, Anders Nordvall. Johan Ericsson har utsetts till tillförordnad chef för den svenska fastighetsrådgivningen.

Catella som gör sitt bästa år sedan 2007 ser nu fem personer lämna bolaget, som en konsekvens av detta går Johan Ericsson ur koncernledningen och blir tf. vd för fastighetsrörelsen i Stockholm. Huvuduppgiften blir att rekrytera nytt men han poängterar att det inte är någon oenighet som ligger bakom personalförlusten.
– Marknaden stark och det är mycket som lockar och därför har vi kommit till denna situation. Det är duktiga kollegor, varav jag anställt flera. De kommer gå vidare och göra fina saker, tyvärr inte på Catella, men det blir min uppgift att vi ersätter med lika stark kompetens. De som lämnar kommer att arbeta kvar och avsluta de pågående projekt som de är engagerade i. Parallellt kommer jag att arbeta med rekrytering, gärna fler än dessa fem tjänster för vi har väldigt mycket att göra, säger Johan Ericsson, till Fastighetsnytt.

Johan Ericsson har arbetat på Catella sedan 1992, tidigare som vd och koncernchef respektive chef för den svenska fastighetsrådgivningen.

Mattias Fröjd

Ämnen i artikeln:

CatellaJohan Ericsson

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.