Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Fastigos kommunikationschef går till Moderaterna

Publicerad: 27 september 2019, 05:29

Hannes Kataja efterträds av Kicki Lilliedrake.

Hon tar över efter Hannes Kataja.


Hon tar över efter Hannes Kataja.

Fastighetsbranschens arbetsgivarorganisation Fastigo anställer Kicki Lilliedrake som ny kommunikationschef, skriver organisationen i ett pressmeddelande. Kicki Lilliedrake kommer närmast från en egen konsultverksamhet med inriktning på kommunikation, mångfald och inkludering och tillträder sin nya tjänst den 14 oktober.

Hennes företrädare Hannes Kataja slutar på Fastigo i oktober för att bli ombudsman för Moderaterna i Örebro. Han har tidigare arbetat för M-staben i Stockholms stadshus och för vård- och omsorgsföretaget Attendo.

– Från den första kontakten med fastighetsbranschens så slogs jag av den familjära stämningen. Har lärt känna flera fantastiska människor som har delat med sig av sina erfarenheter och tips, bjudit på inspiration och roliga diskussioner. Mitt mål från början var att lyfta frågor som rör inkludering och mångfald. Och rörande dessa frågor så tycker jag att fastighetsbranschen är fantastisk på många sätt. Alla som har kunskapen, eller vill skaffa sig den, är välkomna till den sektorn, skriver Hannes Kataja i ett mejl till Fastighetsnytt.

Kicki Lilliedrake kommenterar sin nya post i ett pressmeddelande:

– Fastigo är sedan många år ett trovärdigt, genuint och tryggt varumärke för mig, och jag ser mycket fram emot att få påverka och att få lära mig mer om just fastighetsbranschens unika villkor.

Andreas Jennische

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.