Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Fastighetsägarna rekryterar kommunalråd

Publicerad: 23 mars 2016, 06:32

Maria Frisk.

Foto: Sverrir Thór.

Fastighetsägarna har rekryterat Maria Frisk, miljöpartistiskt kommunlråd i Karlstad. Hon ansluter till organisationen 1 november som näringspolitiskt ansvarig i Fastighetsägarna Värmländ-Dalsland.


Ämnen i artikeln:

FastighetsägarnaKarlstad

De senaste tio åren har hon suttit i Karlstads kommunalfullmäktige och de senaste sex åren som kommunlråd och språkrör för Miljöpartiet.

Hon har varit ordförande i stadsbyggnadsnämnden och innehar idag uppdragen som vice ordförande i kommunstyrelsen och ordförande i tillväxtutskottet.

– Fastighetsägarna är en spännande organisation, och när möjligheten nu öppnades vill jag gärna ta den chansen. Bostäder är en stor del av klimatpåverkan och det finns mycket att tjäna på att energieffektivisera sina fastigheter. Den här frågan kommer också vara en del i jobbet. En utmaning för mig blir att få medlemmarnas verksamheter att utvecklas och växa, säger Maria Frisk.

Hon ersätter Lars Andersson som går i pension.

Sverrir Thór

Källa: Nya Wermlands-Tidningen, Fastighetsägarna GFR

Ämnen i artikeln:

FastighetsägarnaKarlstad

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.