onsdag27 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Rekrytering

Experter på kostnadsstyrning hämtar ny vd från Afry

Publicerad: 11 februari 2022, 09:54

Foto: Arris

Arris, som arbetar med Cost Management i byggbranschen, rekryterar Anna Brunskog som ny vd för bolaget. Hon kommer närmast från Afry.

Ämnen i artikeln:

Arris AB

Anders Siljevall

anders@byggindustrin.se


Konsultbolaget Arris grundades 2017 och har haft en snabb tillväxtresa och på kort tid blivit ledande inom kostnadsstyrning i bygg- och fastighetssektorn.

Nu rekryterar bolaget, som hittills har letts av grundarna Adrian Knapp och Kris Adam, en extern vd.

Anna Brunskog kommer närmast från Afry, där hon arbetar som verksamhetsutvecklingschef för affärsområde Project Management. Arris nuvarande vd, Adrian Knapp, fortsätter sitt arbete i bolaget och kan nu, tillsammans med sin medgrundare Kris Adam, som också är ordförande, lägga ett ännu större fokus på Arris kunder och kärnverksamheten inom Cost Management.

Läs även: Social hållbarhet i fokus när Skärholmen byggs ut - lyckoparadoxen ska brytas

Hon är utbildad arkitekt vid KTH och har jobbat hela sitt arbetsliv med fastigheter, förändring och ledarskap. Hon har sin tyngd från beställarsidan där hon under många år arbetade som fastighetschef för Danske Bank och senare även i motsvarande roll på ett läkemedelsbolag. De senaste sex åren har hon tillbringat i konsultbranschen med fokus inom projektledning för fastighet, anläggning och byggekonomi.

Sin passion för kostnadsstyrning hämtar hon i sin bakgrund, där hon har sett vikten av faktabaserade underlag för strategiska beslut.

– Jag ser med förväntan, men även ödmjukhet, fram emot mitt nya uppdrag. Adrian och Kris har byggt ett fantastiskt företag med en omfattande kompetens och jag känner mig hedrad att få ta del av Arris framtida utveckling. Med sitt internationella angreppssätt på Cost Management har Arris skapat en ledande ställning inom den svenska fastighetsbranschen. Jag hoppas kunna stärka den ytterligare med min erfarenhet och förståelse för olika kunder och aktörers perspektiv genom hela fastighetsprocessen, säger Anna Brunskog i ett pressmeddelande.

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev