Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Ex-journalist ny vice vd på Stockholmshem

Publicerad: 13 februari 2020, 07:37

Olle Torefeldt är ny vice vd på det kommunala bostadsbolaget Stockholmshem.

Foto: Stockholmshem

Nu är det klart vem som efterträder tidigare vice vd:n på Stockholmshem när Linus Johansson lämnar posten för ett annat uppdrag.


Ämnen i artikeln:

Stockholmshem

Det är ​Olle Torefeldt som axlar rollen som ny vice vd på Stockholmshem. Han får samtidigt uppdraget som bolagets avdelningschef för Utveckling & Marknad.

Det är en ny som samlar enheter och funktioner inom bostadsuthyrning, hållbarhet, IT, kommunikation, kundtjänst, marknad och verksamhetsutveckling. 

- Olle har ett stort kunnande och en erfarenhet inom både branschen och Stockholmshem och har verkat i flera ledande funktioner i företaget, säger vd Anette Sand i ett pressmeddelande.

Olle Torefeldt är utbildad journalist och har tidigare jobbat på bland annat Tidningen Folket i Eskilstuna och på SvD. Han har också varit informatör på Läkarmissionen och marknadsansvarig på svenska Amnesty. Han anställdes på Stockholmshem första gången 1998 och ingår i bolagets ledningsgrupp.

Ämnen i artikeln:

Stockholmshem

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.