Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Ewelina Tokarczyk till Einar Mattsson

Publicerad: 10 januari 2013, 07:18

Ewelina Tokarczyk

Einar Mattsson AB rekryterar Ewelina Tokarczyk från Stockholms Handelskammare. Ewelina började den första januari och blir ansvarig för samhälls- och presskontakter.


Ämnen i artikeln:

Einar MattssonStockholms Handelskammare

Einar Mattsson AB rekryterar Ewelina Tokarczyk från Stockholms Handelskammare.  Ewelina började den första januari och blir ansvarig för samhälls- och presskontakter.

– Att få arbeta för Einar Mattsson AB som är ett företag med lång tradition av stadsutveckling i Stockholm känns väldigt spännande. De har länge värnat hyresrätten och har musklerna och kunskapen att både förvalta och bygga bostäder. Detta är en drömkombination för mig, säger Ewelina Tokarczyk.

Ewelina Tokarczyk har varit socialdemokratiskt kulturkommunalråd i Göteborg och senior konsult inom Public Affairs hos Prime PR kommer närmast från Stockholms Handelskammare där hon arbetat som kommunikationsstrateg. Hennes specialisering är Public Affairs, opinionsbildning och nätverksbyggande.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Einar Mattsson

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.