Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Eva Lenngren till Fortifikationsverket

Publicerad: 14 september 2018, 06:31

Eva Lenngren.

Foto: Fortifikationsverket.

Fortifikationsverket rekryterar Eva Lenngren som ny fastighetsdirektör. Hon kommer närmast från Stockholmshem där hon varit ansvarig för bolagets fastighetsbestånd.


Ämnen i artikeln:

Eva LenngrenFortifikationsverket

I sitt nya jobb ansvarar hon för 450 medarbetare och ett bestånd på totalt över tre miljoner kvadratmeter. Hon kommer att leda förvaltningsavdelningen och ingå i ledningsgruppen.

Förutom Stockholmshem har hon haft ledande positioner inom bland annat Locum, LjungbergGruppen och Statens fastighetsverk.

– Som en av Sveriges största fastighetsägare har Fortifikationsverket en spännande verksamhet som jag är stolt att nu vara en del av. Det är ett viktigt uppdrag att vara med och bidra till en ökad försvarsförmåga och det finns en stor bredd och variation av fastigheter som också har en samhällsviktig funktion, säger Eva Lenngren.

Beståndet  innehåller kontors- och utbildningslokaler, flygplatser, hamnar och förråd samt övnings- och skjutfält över hela Sverige.

Redaktionen

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.