Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Eva Eriksson till SveaReals styrelse

Publicerad: 30 april 2013, 04:49

På SveaReals bolagsstämma förra veckan valdes Eva Eriksson in som ny styrelseledamot. Hon ersätter avgående Erik Gjellestad.


Ämnen i artikeln:

Sveareal

Eva Eriksson blir därmed den andra svenska styrelsemedlemmen i sällskap med Erik Sehlin. Övriga styrelsemedlemmar i SveaReal är ordförande Widar Salbuvik, Knut Styrvold och Odd Ekholt.

– Vi har huvudsakligen norska ägare och har därmed haft en styrelse med stark norsk förankring.  Eva Eriksson har stor erfarenhet från fastighetsbranschen både i Sverige och Norge och blir ett bra komplement till SveaReal när vi nu blir en allt tydligare aktör på den svenska fastighetsmarknaden, säger vd Claes Malmkvist, i ett pressmeddelande.

Eva Eriksson är idag ordförande i BWG Homes ASA och i Strategisk Arkitektur AB. Hon är också styrelsemedlem i Byggpartner AB, DNB NOR Eiendomsfond I ASA samt Fabege AB (publ).

Eva Eriksson har tidigare bland annat varit vd i Norgani Hotels och Affärsområdeschef för fastighetsutveckling på JM AB.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande SveaReal

Ämnen i artikeln:

Sveareal

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.