Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Eva Ellenfors lämnar Einar Mattsson

Publicerad: 4 februari 2013, 10:18

Eva Ellenfors

Eva Ellenfors rekryterades 2009 till en nyinrättad befattning som Fastighetschef i Einar Mattsson Fastighets AB. Hon har lett förändringen av verksamheten för fastighetsbolaget, från ägarstyrning till målstyrning.


Ämnen i artikeln:

Einar Mattsson

Eva Ellenfors rekryterades 2009 till en nyinrättad befattning som Fastighetschef i Einar Mattsson Fastighets AB.  Hon har lett förändringen av verksamheten för fastighetsbolaget, från ägarstyrning till målstyrning.

– Eva Ellenfors har byggt en solid grund för förvaltning och utveckling av fastighetstillgångarna i Einar Mattsson Fastighets AB. Hon har bidragit stort till utvecklingen av vårt fastighetsbolag och vi har nu mycket goda förutsättningar att ta detta vidare. Det ger hela koncernen styrka med tydliga funktioner och gränssnitt mellan våra affärer, säger Stefan Ränk, koncern vd vid moderbolaget Einar Mattsson AB.

– Det har varit mycket intressant och inspirerande att bygga en modern fastighetsaffär åt Einar Mattsson, intensiva år med stort förändringsarbete. Arbetet går in i en förvaltande fs, och det känns naturligt att lämna över stafettpinnen nu, säger Eva Ellenfors.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Eva Ellenfors

Ämnen i artikeln:

Einar Mattsson

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.