Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Erika Hellman ny vd för Gullringsbo Egendomar

Publicerad: 1 juni 2017, 05:38

Erika Hellman.

Styrelsen för Gullringsbo Egendomar har utsett Erika Hellman till vd för bolaget. Hon tillträder den 1 juni och efterträder Sture Kullman som valt att gå i pension.


Samtidigt med Erikas tillträde utses Patrik Eriksson, koncerncontroller på Gullringsbo Egendomar, till vice vd. Sture Kullman lämnar den operativa rollen i företaget men kommer även fortsättningsvis att vara engagerad i vissa av koncernens styrelser.

-Tanken med att ta över som vd har långsamt växt fram. Vd-rollen blir givetvis ny men jag har varit engagerad i bolaget i 20 år, som aktiv ägare, ledamot i bolagets olika styrelser och som anställd. Jag känner företagen väl och känner mig trygg i uppgiften, säger Erika Hellman, i ett pressmeddelande.

AB Gullringsbo Egendomar är moderbolag i en koncern som äger samtliga aktier i Svenska Hus AB, MVB Holding AB, AB Gullringsbo Forestry, Munkbron Finans AB och Wangeskog Hyrcenter AB, 75 procent av aktierna i Torslanda Entreprenad i Göteborg Aktiebolag, samt 40 procent i Novi Real Estate AB.

Redaktionen

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.