Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Erik Karlin lämnar Tobin Properties

Publicerad: 3 september 2018, 06:21

Erik Karlin är vd på Tobin Properties.

Foto: Tobin Properties.

Tobin Properties vd och medgrundare Erik Karlin lämnar bolaget med omedelbar verkan. Patrik Mellgren rekryteras från Klövern och tar rollen som tillförordnad vd i bolaget.


Ämnen i artikeln:

Erik Karlin

– Erik Karlin är en av grundarna i Tobin Properties och han har gjort mycket goda insatser för att bygga upp bolaget. Bolaget är nu i en fas där man fått en ny huvudägare samtidigt som bolagets fokus för närvarande är att färdigställa befintliga projekt. Styrelsen och Erik har därför enats om att Erik ska lämna sitt uppdrag som verkställande direktör i Tobin Properties, säger Patrik Essehorn, styrelseordförande i Tobin Properties.

Styrelsen inleder nu processen att rekrytera en ny ordinarie vd, men till dess tar alltså Patrik Mellgren över. Han kommer närmast från Klövern där han varit projektutvecklingschef i Stockholm/Mälardalen.

– Det har varit en spännande resa och nu känns det som ett bra tillfälle att lämna över VD-skapet i Tobin, säger Erik Karlin.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

Erik Karlin

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.