Torsdag09.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Rekrytering

Erik Alteryd säger upp sig

Publicerad: 8 Januari 2013, 07:51

Erik Alteryd

Erik Alteryd har sagt upp sig från sin tjänst som vd i Veidekke Entreprenad AB. Han kommer efter sin uppsägningstid på cirka 6 månader att tillträda en tjänst som Sverige-chef för Ramirent.


Ämnen i artikeln:

Veidekke

– Erik har under sina 8 år i Veidekke gjort ett strålande arbete och är en av dem som verkligen skall äras för den framgång företaget haft i Sverige. Jag är den förste att beklaga att Erik nu väljer att söka nya utmaningar utanför koncernen men vill samtidigt tacka Erik för en fantastisk tid inom Veidekke samt önska honom all lycka till framöver, säger Per-Ingemar Persson, vd Veidekke Sverige.

Erik Alteryd lämnar omedelbart rollen som vd för Veidekke Entreprenad för att under sin uppsägningstid istället gå in som regionchef för Bygg Stockholm i avvaktan på att man finner en ny regionchef det området.

Arbetet med att finna en ersättare har redan inletts. Under tiden tar Per-Ingemar Persson över Eriks roll som vd för Veidekke Entreprenad.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Veidekke

Ämnen i artikeln:

Veidekke

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.