Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Engwall stannar kvar – ersättaren lämnar

Publicerad: 9 december 2016, 06:41

Joacim Sjöberg och Jens Engwall.

Foto: Hemfosa.

I juli meddelande Jens Engwall, vd på Hemfosa, att han planerade att lämna sin operativa roll i bolaget. Joacim Sjöberg utsågs till vice vd och ersättare. Men nu meddelar styrelsen att Engwall blir kvar, och att Sjöberg istället lämnar bolaget.


Ämnen i artikeln:

Jens EngwallSwedbankHemfosa Fastigheter

Det var i mitten av sommaren som styrelsen rekryterade Joacim Sjöberg, från Swedbank, som vice vd. ”Anställningen är ett led i att genomföra en kontrollerad successionsplanering efter Jens Engwall som planerar att lämna sin operativa roll före utgången av 2017” skrev bolaget i ett pressmeddelande då.

Men nu meddelar man att Jens Engwall istället kommer att fortsätta vara vd även efter 2017. “Med anledning av detta har styrelsen beslutat att Joacim Sjöbergs roll som vice VD försvinner och kommit överens med honom om att hans anställning i bolaget avslutas”, skriver styrelsen i ett pressmeddelande.

– Jag ser fram emot att fortsätta arbetet med att stärka Hemfosa som specialist inom samhälls­fastigheter. Vi har en väl anpassad och fungerande organisation på plats med en mycket kompetent ledningsgrupp för den fortsatta utvecklingen av verksamheten, säger Jens Engwall i en kommentar.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News