fredag3 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Rekrytering

Efter förvärvet från SBB – Kåpan hämtar fastighetschef från Specialfastigheter

Publicerad: 12 januari 2023, 12:41

Bonnie Winnberg.

Foto: LIZAFOTO Liza Simonsson

Bonnie Winnberg tillträder som fastighetschef på Kåpan Fastigheter. Det skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Ämnen i artikeln:

SvepetKåpan PensionerSpecialfastigheter

Mårten Arvidsson

marten.arvidsson@bonniernews.se


Winnberg rekryteras till Kåpan från en roll som affärschef för Kriminalvården på statliga Specialfastigheter. Hon börjar sin nya tjänst den 16 januari 2023.

Bonnie Winnberg kommer att bli strategiskt ansvarig för Polismyndigheten som är bolagets största hyresgäst. Myndigheten hyr 34 av Kåpans totalt 61 fastigheter. Kåpan har också flera pågående projekt med utveckling och byggnation av polishus på flera håll i landet.

– Kåpan Fastigheter befinner sig i en unik uppbyggnadsfas där bolaget ska byggas upp långsiktigt och omsorgsfullt. I det arbetet är det viktigt med kompetenta och drivna medarbetare som är beredda att bidra där det behövs, i kombination med Bonnies strategiska höjd och erfarenhet av samhällsfastigheter blir hon ett värdefullt tillskott. Jag är jätteglad över att få Bonnie på plats och ser fram emot ett utvecklande 2023, säger vd Cecilia Vestin, i en kommentar.

Det var i november förra året som det blev klart att Kåpan Pensioner köper SBB:s andel av Svenska Myndighetsbyggnader för 1,4 miljarder och därmed blev ensam ägare till bolaget. I samband med förvärvet döptes bolaget om till Kåpan Fastigheter.

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev