lördag3 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Rekrytering

Duo får topptjänster när Savills möblerar om förvaltningen

Publicerad: 11 april 2023, 08:53

Malin Silversvala och Thomas Malmberg blir affärsutvecklingschef inom förvaltning respektive förvaltningschef på Savills.

Foto: Pressfoto

Malin Silversvala lämnar posten som förvaltningschef på Savills till Thomas Malmberg. Istället tillträder hon en nytillsatt tjänst som affärsutvecklingschef inom förvaltning. Det framgår av ett pressmeddelande.

Ämnen i artikeln:

SvepetSavills

Mårten Arvidsson

marten.arvidsson@bonniernews.se


Savills Sweden organiserar om inom förvaltningsverksamheten för att, som det heter, öka fokuset på affärsutveckling på området.

Fastighetsrådgivarens nuvarande förvaltningschef sedan tre år tillbaka, Malin Silversvala, kommer att lämna rollen till förmån för en nytillsatt tjänst som affärsutvecklingschef inom affärsområdet förvaltning.

Läs också: "En del fastighetsägare står hellre med tomma lokaler"

Ersätter henne gör Thomas Malmberg som för närvarande är chef för Savills Sweden Retail där bland annat Stockholm Quality Outlet och Barkarby Handelsplats ingår.

– Fastighetsförvaltning är ett viktigt tillväxtområde för Savills, inte bara i Sverige utan även i Europa och Mellanöstern, där vi har ökat vår förvaltningsyta från 17,28 miljoner kvm år 2021 till 24,65 miljoner kvm den 31 december 2022, säger Niklas Samuelsson, vd för Savills Sweden, i en kommentar.

Silversvala och Malmberg tillträder sina nya tjänster i juni 2023.

Läs också: Lista: De bytte jobb i mars

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev