Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Dubbla roller för Skebos vd

Publicerad: 24 juni 2019, 06:30

Åsa Andersson.

Foto: Skebo.

Skebos vd Åsa Andersson kliver in som permanent vd även för Skellefteå Industrihus, där hon den senaste tiden varit tf vd.


Ämnen i artikeln:

SkeboFastighetsmarknaden i norra SverigeSkellefteå Industrihus

Skebos vd Åsa Andersson kliver in som permanent vd även för Skellefteå Industrihus, där hon den senaste tiden varit tf vd.

Med en gemensam vd hoppas bolagen på ett tätare samarbete och effektivare användning av kompetens och resurser.

– Det känns som ett naturligt steg. Istället för två separata organisationer kan vi nu samordna många uppgifter och dra nytta av varandras styrkor, säger Åsa Andersson i ett pressmeddelande.

Förändringen kommer enligt pressmeddelandet att leda till en omställning för båda bolagen organisatoriskt. Just nu pågår en genomlysning av verksamheterna.

– Efter sommaren planerar vi att sitta med de fackliga representanterna på bolagen och därefter träffar vi personalen för information. Det är viktigt att poängtera att ingen kommer bli övertalig inom något av bolagen, det kommer snarare bli aktuellt med rekrytering, säger Åsa Andersson.

Maria Nordlander

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.