Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Diös gör om i ledningen: ”Kommer att leda till ett ännu starkare Diös”

Publicerad: 17 juni 2020, 13:19

Lars-Göran Dahl, Diös fastighets- och affärsutvecklingschef, lämnar bolaget efter sommaren för att bli fastighetsdirektör på Skistar varpå Sofie Stark och Mats Eriksson får nya roller i bolaget.


Ämnen i artikeln:

Diös Fastigheter

Sofie Stark, nuvarande affärschef i Sundsvall, internrekryteras som fastighetschef och Mats Eriksson, nuvarande projektchef, blir chef över affärsutveckling. Förändringen träder i kraft i augusti och båda tar plats i bolagets koncernledning, skriver DIös i ett pressmeddelande.

– Först vill jag gratulera Skistar till en bra rekrytering genom Lars-Göran. Han har varit en viktig del av Diös framgång. Jag vill också varmt välkomna Sofie Stark och Mats Eriksson till koncernledningen och ser med stor tillförsikt fram emot hur vi tillsammans med dem kommer att ta bolaget till nästa nivå.  Under både rådande exceptionella situation med pandemin såväl som en ledstjärna generellt för fortsatt utveckling, ser vi ledarskapet som en nyckel till framgång. Jag är övertygad om att detta kommer att leda till ett ännu starkare Diös, säger Knut Rost, vd på Diös, i ett pressmeddelande.

I samband med detta blir Annie Franzon transaktionschef och Bengt Eveby blir affärsutvecklingschef.

Andreas Jennische

Nyhetschef

andreas.jennische@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

Diös Fastigheter

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.