Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Datscha rekryterar Anna Henriks

Publicerad: 15 januari 2013, 07:44

Anna Henriks tillträder positionen som Head of Sales på Datscha, med övergripande ansvar för den svenska marknaden. Vidare har Jonas Zakrisson tillträtt rollen som ny Customer Success Manager.


Ämnen i artikeln:

Datscha

– Anna har framgångsrik erfarenhet från att bygga och leda växande försäljningsteam för webbaserade tjänster och är rätt person att driva säljarbetet och tillsammans med våra övriga medarbetare realisera denna potential, säger Jacob Philipson, CEO på Datscha.

Anna Henriks kommer närmast från en roll som Managing Director på Meltwater i Stockholm. Anna var med och utvecklade Meltwater News under åren 2007 till 2010 samt ansvarande för etableringen och uppbyggnaden av Meltwater Press på den norska och den svenska marknaden under åren 2010 till 2012.

Jonas Zakrisson har tillträtt rollen som Customer Success Manager. Han kommer närmast från GE Capital Real Estate där han varit Risk- och värderingsanalytiker. Tidigare arbetade Jonas Zakrisson med fastighetsvärdering inom kreditavdelningen på SBAB Bank. Ellen Reichard som fram till idag haft positionen som Customer Success Manager är numera Key Account Manager.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Datscha

Ämnen i artikeln:

Datscha

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.