torsdag1 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Rekrytering

Cushman & Wakefield rekryterar tre

Publicerad: 10 september 2020, 14:48

Cushman & Wakefield förstärker inom Valuation & Strategic Advisory och rekryterar tre nya medarbetare. Det framgår av ett pressmeddelande.

Ämnen i artikeln:

Cushman & WakefieldCushman & Wakefield

Ajda Dzambic

ajda.dzambic@fastighetsnytt.se


Det är Peter W-O Berglin, Carl Axelsson och Hanna Käck som ansluter till teamet inom Valuation & Strategic Advisory. 

Peter W-O Berglin har rekryterats i rollen som Associate Director och kommer ansvara för avdelningen på bolagets kontor i Göteborg. Han kommer närmast från en motsvarande tjänst på Savills och har dessförinnan arbetat på bland annat Catella. Peter tillträder sin nya tjänst den 21 september. 

Carl Axelsson blir ny analytiker på Stockholmskontoret och tillträder den 14 september. Han kommer närmast från rollen som fastighetsvärderare på Croisette. 

Hanna Käck anställdes i juni som analytiker vid Stockholmskontoret. Hon har sedan våren 2018 arbetat som trainee inom teamet. 

– Trots den pandemi vi nu går igenom är den ökade tillströmningen av uppdrag från nya och befintliga kunder så pass stark att vi vågar satsa och utöka teamet ytterligare. Genom rekryteringarna vi nu gör så tillför vi ytterligare erfarenhet samt ökar kapaciteten för att möta kundernas önskemål, säger Anders Elvinsson, Head of Valuation & Strategic Advisory, Cushman & Wakefield, i pressmeddelandet.

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev