torsdag1 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Rekrytering

Cushman & Wakefield gör om i toppen: “Full gas”

Publicerad: 13 januari 2020, 13:39

Kristoffer Sandberg. Foto: Cushman & Wakefield

Rådgivaren Cushman & Wakefield har tillsatt en ny chef för capital markets. “Det är egentligen bara en ny person vid rodret, i övrigt är det full gas in i det nya årtionden med samma typ av tankesätt vi hade 2019”, säger Kristoffer Sandberg till Fastighetsnytt.

Ämnen i artikeln:

Cushman & WakefieldCushman & WakefieldJLL

Kristoffer Sandberg är ny Head of Capital Markets på Cushman & Wakefield. Förändringen görs efter att Daniel Anderbring och Sara Vesterlund lämnat bolaget för konkurrenten JLL.

Han har jobbat som projektledare på bolaget sedan januari förra året och har sedan dess varit involverad i flera av de större affärerna på marknaden. Nu kliver Kristoffer Sandberg upp som chef för rådgivningsteamet inom capital markets.

Förändringen görs efter att Daniel Anderbring och Sara Vesterlund lämnat Cushman & Wakefield för konkurrenten JLL.

Läs även: JLL rekryterar topptrio: “Tvingas ibland ta från en konkurrent”

Enligt Kristoffer Sandberg kommer organisationsförändringen inte att innebära någon ny strategi eller andra omsvängningar i verksamheten.

– Vi har ett väldigt starkt team. Daniel och Sara har valt att gå till JLL men vi har många kunniga och seniora projektledare som gjorde många bra affärer under 2019. Nu tar vi med oss allt bra vi gjorde under förra året och siktar på att göra det ännu bättre, säger han till Fastighetsnytt.

Så ni är inte skadeskjutna?

– Definitivt inte. Vi har extremt starka organisationer i Stockholm, Göteborg och i Malmö. Det är bara dumt att ändra någonting som fungerar. Det är egentligen bara en ny person vid rodret, i övrigt är det full gas in i det nya årtiondet med samma typ av tankesätt vi hade 2019; att fortsatt skapa maximalt mervärde för våra uppdragsgivare, säger Kristoffer Sandberg till Fastighetsnytt.

Andreas Jennische
andreas.jennische@fastighetsnytt.se

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev