fredag3 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Rekrytering

Croisette växer – rekryterar åtta

Publicerad: 28 augusti 2019, 12:39

Fastighetsrådgivaren Croisette breddar transaktionsavdelning, uthyrningsavdelning och ökar sin stab med åtta nya medarbetare.

Ämnen i artikeln:

Croisette

Fastighetsrådgivaren Croisette breddar transaktionsavdelning, uthyrningsavdelning och ökar sin stab med åtta nya medarbetare.

Maria Hiersemann, nybliven CFO, kommer senast från rollen som controller på LKF där hon bland annat haft ansvar för den interna fastighetsvärderingen och arbetat med den löpande ekonomihanteringen.

Olof Ringsberg anställs som director till transaktionsavdelningen i Malmö och kommer ansvara för utvecklingen av ett breddat tjänsteerbjudande med fokus på nya kundsegment.

Sofie Eijdercrona samt Victor Segerström har anställts som associates till leasing i Stockholm.

Dessutom har Malmö-, Göteborg- samt Stockholmskontoret förstärkts av Fanny Algstedt, Carolina Nisser, Sofia Nordahl och Samuel Sandgren.

Per Svensson, vd på Croisette, säger i en kommentar att Croisette i och med nyrekryteringen fortsätter sin tillväxtresa och inte kommer att trappa ner på takten i Sverige ”förrän vi har en marknadsandel på 50 procent inom våra samtliga affärsområden”.

Andreas Jennische

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev