tisdag7 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Rekrytering

Croisette utser transaktionschefer i Stockholm och Malmö

Publicerad: 19 januari 2023, 09:51

Andreas Larsson blir regionchef för Transactions i Malmö och Cassandra Steffensen får samma titel med ansvar för Stockholm.

Foto: Mattias de Frumerie

Cassandra Steffensen och Andreas Larsson har utsetts till regionchefer för Croisettes transaktionsverksamhet i Stockholm respektive Malmö.

Ämnen i artikeln:

SvepetCroisette

Mårten Arvidsson

marten.arvidsson@bonniernews.se


Det framgår av ett pressmeddelande.

Cassandra Steffensen som får titeln regionchef för Transactions i Stockholm har arbetat på Croisette i fyra år. I december förra året blev hon utvald att vara med på Fastighetsnytts talanglista 35 under 35.

– Jag är tacksam för förtroendet att få leda och fortsätta utveckla transaktionsverksamheten i Stockholm. Jag ser så mycket fram emot att få fortsätta leverera långsiktig rådgivning tillsammans med alla kompetenta kollegor i såväl transaktionsteamet i Stockholm som Croisette som helhet, säger Cassandra Steffensen i en kommentar.

Andreas Larsson har arbetat lika länge som sin kollega i Stockholm och får titeln regionchef för Transactions i Malmö.

– Vi är mycket glada och nöjda med att kunna utse Andreas och Cassandra till regionansvariga. De har haft fantastisk utveckling och förkroppsligar i varje tum vad vi på Croisette står för: nytänkande, hängivenhet och långsiktighet. Vi får nu ett tydligt ledarskap för transaktionsteamen i Sveriges tre största städer då de kompletterar Joakim Grunditz som är regionansvarig för transaktion i Göteborg, säger Olle Håkanson Nobel, Co-Head of Transactions, Croisette Real Estate Partner, i en kommentar.

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev