Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Croisette utökar sin satsning på digital förvaltning – rekryterar duo

Publicerad: 30 november 2020, 11:18

Croisette tar in två nya medarbetare som ska arbeta med digital förvaltning och proptech-frågor på bolaget.


Ämnen i artikeln:

CroisetteProptechAfryHSB

Croisette Real Estate skriver i ett pressmeddelande att man rekryterat Lisa Anger och Axel Persson som Director of Proptech and Digital Strategy respektive Director, Asset Management.

Lisa Anger kommer senast från rollen som Head of Digital Business and Leadership på AFRY och ska utgå från Croisettes  huvudkontor i Malmö. 

Läs även: Croisette startar kontor på Island

Axel Persson kommer närmst från HSB Stockholm där han arbetat som uppdragsansvarig förvaltare samt och på Croisette ska han fortsätta att jobba i Stockholm. 

– Förutsättningarna finns redan för att digitalisera fastigheter. Utmaningen är att vi som förvaltare måste bli bättre på att hantera den data vi får ut, optimera våra tjänster och därigenom skapa kostnadseffektiv förvaltning med en förhöjd upplevelse för de som nyttjar fastigheten, säger Axel Persson i en kommentar.

Branschen är mogen att lämna analoga fastigheter.

Lisa Anger säger i en kommentar att hon ser fram emot att vara med och bygga upp ett starkt team och nya digitala erbjudanden.

Läs även: Hon tar över det nationella ansvaret för värdering och analys på Croisette

– Branschen är mogen att lämna analoga fastigheter och uppdatera sig för det som är möjligt 2021 med modern teknologi och nya synsätt på  vad som är framtidens fastigheter och förvaltning”, säger Lisa Anger.

 

 

 

Andreas Jennische

Nyhetschef

andreas.jennische@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

CroisetteProptechAfryHSB

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.