fredag2 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Rekrytering

Croisette utökar sin satsning på digital förvaltning – rekryterar duo

Publicerad: 30 november 2020, 11:18

Lisa Anger och Axel Persson. Foto: Croisette

Croisette tar in två nya medarbetare som ska arbeta med digital förvaltning och proptech-frågor på bolaget.

Ämnen i artikeln:

CroisetteAfryHSBProptech

AJ


Croisette Real Estate skriver i ett pressmeddelande att man rekryterat Lisa Anger och Axel Persson som Director of Proptech and Digital Strategy respektive Director, Asset Management.

Lisa Anger kommer senast från rollen som Head of Digital Business and Leadership på AFRY och ska utgå från Croisettes  huvudkontor i Malmö. 

Läs även: Croisette startar kontor på Island

Axel Persson kommer närmst från HSB Stockholm där han arbetat som uppdragsansvarig förvaltare samt och på Croisette ska han fortsätta att jobba i Stockholm. 

– Förutsättningarna finns redan för att digitalisera fastigheter. Utmaningen är att vi som förvaltare måste bli bättre på att hantera den data vi får ut, optimera våra tjänster och därigenom skapa kostnadseffektiv förvaltning med en förhöjd upplevelse för de som nyttjar fastigheten, säger Axel Persson i en kommentar.

Branschen är mogen att lämna analoga fastigheter.

Lisa Anger säger i en kommentar att hon ser fram emot att vara med och bygga upp ett starkt team och nya digitala erbjudanden.

Läs även: Hon tar över det nationella ansvaret för värdering och analys på Croisette

– Branschen är mogen att lämna analoga fastigheter och uppdatera sig för det som är möjligt 2021 med modern teknologi och nya synsätt på  vad som är framtidens fastigheter och förvaltning”, säger Lisa Anger.

 

 

 

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev