fredag3 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Rekrytering

Croisette startar nytt och rekryterar från Newsec

Publicerad: 15 januari 2019, 04:43

Erika Klingberg. Foto: Croisette.

Rådgivningsföretaget Croisette Real Estate Partner utökar sin verksamhet och startar ett nytt affärsområde, Croisette Human Capital. I samband med det rekryterar man Erika Klingberg som kommer att ansvara för det nya affärsområdet.

Ämnen i artikeln:

Croisette

Närmast kommer Erika Klingberg från Newsec där hon arbetat som Consultant Manager på Newsec Competence.

I ett pressmeddelande skriver bolaget att den nya verksamheten kommer att erbjuda rådgivning och uthyrning av kompetens inom fastighetssektorn.

– Vi har sedan en tid tillbaka hyrt ut en del personal och har en strukturell fördel i vår expansion att tillhandahålla denna typen av tjänst, kommenterar vd Per Svensson.

– Det känns otroligt roligt att ha fått förtroendet att bygga upp Croisette Human Capital. Jag är övertygad att efterfrågan på interimslösningar kommer öka i takt med att fler kandidater kommer välja att bedriva egen konsultverksamhet framför en anställning, mycket på grund av den frihet konsultrollen innebär. Fokus kommer ligga på att attrahera och erbjuda våra kunder de bästa konsulterna utan krångliga processer, det ska vara enkelt att hyra in bra kompetens.”, säger Erika Klingberg i en kommentar.

Sverrir Thór

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev