tisdag7 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Rekrytering

Croisette stärker upp i Kalmar

Publicerad: 28 oktober 2021, 09:52

Foto: Croisette

Croisette förstärker teamet i Kalmar och plockar in Pauline Andersson som Director Transactions.

Ämnen i artikeln:

Croisette

Ajda Dzambic

ajda.dzambic@fastighetsnytt.se


Tidigare i höstas etablerade Croisette ett nytt kontor i Kalmar. Nu stärks Kalmarkontoret med Pauline Andersson som Director Transactions och i samma veva etableras affärsområdet transaktion i staden. 

– Vi är otroligt glada över att rekryterat Pauline, med sitt enorma driv och starka kontaktnät kommer hon verkligen att göra ett stort avtryck i marknaden åt oss. Vi fortsätter nu med strategin att plantera oss djupt i starka regionala marknader för att kunna leverera den bästa rådgivningen över hela landet, säger Olle Håkanson Nobel, Co-head of Transactions, Croisette, i bolagets pressmeddelande.

Läs även: De största fallgroparna med flexibla arbetsplatsen – och fem sätt att undvika dem

Pauline kommer närmast från I am Home, där hon varit medgrundare och delägare. I sin nya roll får Pauline ansvar för affärsgenerering i Kalmar och regionen runtomkring. 

– Croisette har alltid stuckit ut från de övriga byråerna, ett färgstarkt tight team, med ett driv i sina relationer och otrolig kompetens inom sina olika affärsområden. Från projektutvecklings-sidan har jag fått träffa många av dem och jag har alltid känt deras laganda och ett stark wow! Ett spännande och hungrigt bolag som inte står still. Där ville jag vara med!, säger Pauline Andersson, Director, Croisette Transactions AB.

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev