Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Croisette rekryterar i Stockholm och Malmö

Publicerad: 13 juni 2017, 02:45

Josefin Vestlund.

Foto: Croisette.

Croisette Real Estate Partner har rekryterat tre nya medarbetare varav två kommer att vara baserade på bolagets Stockholmskontoret. Till Malmökontoret rekryterar man Josefin Vestlund som kommer närmast från en tjänst som fastighetsekonom på Bredablick


Ämnen i artikeln:

Croisette

Croisette Real Estate Partner har rekryterat tre nya medarbetare varav två kommer att vara baserade på bolagets Stockholmskontoret. Till Malmökontoret rekryterar man Josefin Vestlund som kommer närmast från en tjänst som fastighetsekonom på Bredablick och hon ansluter till bolagets leasingteam med titeln associate i mitten av augusti.

I Stockholm rekryterar man Rasmus Davidsson som värderare från Savills och han ansluter som director på Croisette Valuation & Analysis. Vidare rekryterar man Emil Lötbom från Datscha som kommer att ta rollen som Head of Leasing Stockholm och ansluter i början av september.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Sverrir Thór

Ämnen i artikeln:

Croisette

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.