lördag4 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Rekrytering

Croisette rekryterar fyra

Publicerad: 2 november 2021, 14:46

Foto: Croisette

Croisette expanderar och rekryterar fyra nya medarbetare, två till affärsområdet Försäkringsförmedling och två till affärsområdet Transaktion.

Ämnen i artikeln:

Croisette

Ajda Dzambic

ajda.dzambic@fastighetsnytt.se


Nicklas Jadeland och Greta Falkmarken stärker upp teamet inom Försäkringsförmedling. Duon rekryteras som försäkringsförmedlare respektive försäkringsförmedlaradministratör. Niclas kommer närmast från Oberoende Försäkringar och tillträdde sin nya roll den 1 november. Greta plockas in från Trygg-hansas mäklarservice och börjar den 1 januari. 

– Jag är otroligt glad och stolt över att kunna utöka affärsområdet med inte mindre än två fantastiska medarbetare. De båda kommer att bidra till ett härligt Dream Team där vi kommer att bygga upp affärsområdet Försäkringsförmedling, säger Jenny Ulriksson, Head of Insurance Advisory på Croisette Real Estate Partner, i bolagets pressmeddelande.

Pauline Andersson har nyligen rekryterats som Director Transactions i Kalmar. Nu växer affärsområdet med Leo Waern och Jeff Nylén. Leo tillträder den 1 januari som Associate och kommer ha särskilt ansvar för att serva Uppsala. Han har närmast arbetat med värdering för Croisette. Jeff ansluter den 24 januari som Senior Associate på Göteborgskontoret. Han har senast arbetat på Handelsbanken. 

– Det känns otroligt roligt att välkomna Leo och Jeff till vår familj. Båda är oerhört drivna och kompetenta och kommer ge ett starkt bidrag till att ge kunderna i sina respektive regioner den absolut bästa rådgivningen, säger Olle Håkanson Nobel, Co-Head of Transactions på Croisette Real Estate Partner, i pressmeddelandet. 

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev